Theater & toneel
woensdag 18 september 2024

Kikker Kiest: The Last Chapters

Kikker Kiest: The Last Chapters
foto: Salih Kilic

Praktische informatie

Theater Kikker
Ganzenmarkt 14
3512 GD Utrecht Bekijk locatie
Regulier
€ 21,00
Studenten
€ 13,00
U-pas
€ 10,50
Leden / ledenpas
€ 18,00
Datum wo 18 sep
Tijd 20:00

Voeg toe aan je kalender:

Kikker Kiest The Last Chapters omdat de beste verteller van Nederland je in deze wonderbaarlijke theatertrip (mét special effects) meeneemt naar de krochten van zijn fantasie.

In zijn (voorlopig) eeuwige zoektocht naar het vinden van het Verhaal der Verhalen, gaat oerverteller Thomas Dudkiewicz zijn never ending story te lijf in zijn solo The Last Chapters.

Een existentiële, immersieve ervaring waarin een verhalenverteller in het hoofd duikt van de comateuze acteur ‘Thomas’, om hem in een laatste wanhoopspoging weer bij bewustzijn te brengen. De storyteller sleurt Thomas mee in een persoonlijke odyssee langs de rafelranden van de verbeelding en het Zelf. In het onderbewuste heerst chaos, in het verhalende huist orde. Maar het onderbewuste vecht terug. Een kosmische botsing op leven en dood.

Net als in zijn eerdere solo Bedtime Stories speelt de soundscape een grote rol in de onderdompelende kracht van deze performance. Ditmaal maakt Dudkiewicz gebruik van een binauraal geluidssysteem. Een medium waarmee hij een nieuwe manier exploreert om ontelbare werelden op te roepen en het ultieme verhaal tot leven te brengen.

Elke week weten wat er speelt?

Meld je aan voor de Uitmail, Kidsmail of Festivalmail.

Aanmelden voor de nieuwsbrief