Theater & toneel
zaterdag 16 maart 2024

Call & Response march edition

Call & Response march edition
foto: Jean-Marie Milongo

Praktische informatie

Theater Kikker
Ganzenmarkt 14
3512 GD Utrecht Bekijk locatie
Regulier
€ 6,00 - € 12,00

Een avond vol geïmproviseerde performances, waar dans, muziek en spoken word samenkomen. Doe mee op het podium of geniet ervan als toeschouwer!

Ervaar het moment met de reeks korte, geïmproviseerde performances tijdens Call & Response. De host van de avond trekt de namen van de deelnemers en deelt een thema als impuls of richting. Van daaruit luisteren, reageren en bouwen de spelers in slechts enkele minuten een geïmproviseerd stuk op. 

Wij verzorgen de ruimte, de setting, het licht en de intimiteit – jij brengt de magie. Iedereen die wil deelnemen, is welkom om het podium te betreden. We raden aan om altijd de sfeer te lezen en in te schatten wat er op dat moment nodig is, of het nodig is iets toe te voegen of juist een stilte toe te voegen. 

De avond wordt gevuld met korte, geïmproviseerde performances en biedt een open podium waar dans, muziek en spoken word samenkomen.

Call & Response biedt een plek voor freestyle-dansers en improvisatie kunstenaars van allerlei soorten. Het is de plek voor kruisbestuiving en nieuwe, onverwachte ontmoetingen. 

Elke week weten wat er speelt?

Meld je aan voor de Uitmail, Kidsmail of Festivalmail.

Aanmelden voor de nieuwsbrief