Diversen
woensdag 20 maart 2024 - woensdag 15 mei 2024

Het Filosofisch Spreekuur met filosoof Ernst Meijer

Het Filosofisch Spreekuur met filosoof Ernst Meijer

Praktische informatie

Bibliotheek Neude
Neude 11
3512 AE Utrecht Bekijk locatie
Regulier
Gratis toegang
Datum wo 15 mei
Tijd 19:30 - 21:00

Voeg toe aan je kalender:

Ga in gesprek of luister mee tijdens Het Filosofisch Spreekuur. Samen met filosoof Ernst Meijer van de Utrechtse Filosofische praktijk Kom Denken keer je jouw gedachten binnenstebuiten. Je ervaart hoe filosofie je kan helpen om met ingewikkelde vragen waar je in het dagelijkse leven tegenaan kan lopen.

Vragen als: welke werk past bij mij? Wat is echte vriendschap? Maak ik de juiste keuzes? Hoe blijf ik mezelf trouw? Eigenlijk alle vragen waar geen pasklaar antwoord op te vinden is maar die je flink kunnen bezighouden, lenen zich voor een filosofisch gesprek. 

Het filosofische spreekuur is met publiek en begint met een korte inleiding voor iedereen. Je kan dus in gesprek of gewoon een keer komen luisteren. Ook luisteren naar een filosofisch gesprek is een leerzame en boeiende kennismaking met praktische filosofie. Maar er gaat natuurlijk niets boven de directe ervaring van het gesprek.

Wil je meedoen? Meld je dan aan Vermeld daarbij of je als luisteraar aanschuift of in gesprek wilt gaan. Als je in gesprek gaat, krijg je een tijdsslot. Het is van harte aanbevolen en gewaardeerd als iedereen bij aanvang aanwezig is.

Elke week weten wat er speelt?

Meld je aan voor de Uitmail, Kidsmail of Festivalmail.

Aanmelden voor de nieuwsbrief