Kids Theater & dans
woensdag 17 april 2024

Blikvangers (1+)

Blikvangers (1+)

Praktische informatie

ZIMIHC theater Zuilen
Prinses Christinalaan 1
3554 JL Utrecht Bekijk locatie
Regulier
€ 8,00 - € 11,00

In het begin was de wereld onbevangen. Het leven was zó ongerept, dat nieuwsgierigheid geen last had van angst of boosheid. Twee dansers en een muzikant gaan terug naar dat begin, met ongebruikelijke instrumenten en ongebruikelijke ontmoetingen, die vanzelfsprekend worden omdat ze er nu eenmaal zijn.

Als de open blik van degene die de wereld bekeek, zo ongerept was het. De klank van water, de stroom van beweging, de natuur was woordeloos. Ontdekken was een peulenschil. Elke aanraking was het begin van een avontuur.

Over de artiesten
Dansgezelschap de Stilte opereert vanuit Breda en wil met meerduidige voorstellingen, die de verbeelding prikkelen, de speelse leerdrift van kinderen stimuleren en hun artistieke vermogens aanjagen.

Helene Jank is zangeres, multi-instrumentaliste, componiste en maakster van hedendaagse muziek-theaterwerken. Femke Somerwil en Gertien Bergstra zijn sinds de start van de Stilte verbonden aan het gezelschap en hebben een onvoorwaardelijke liefde voor de creatie van dans voor kinderen. 

Elke week weten wat er speelt?

Meld je aan voor de Uitmail, Kidsmail of Festivalmail.

Aanmelden voor de nieuwsbrief