Kids Theater & dans
zondag 21 april 2024

Hup Herman! (3+)

Hup Herman! (3+)

Praktische informatie

ZIMIHC theater Zuilen
Prinses Christinalaan 1
3554 JL Utrecht Bekijk locatie
Regulier
€ 8,00 - € 11,00

Een muzikale vertelling over het plezier van schurken in de modder. Over de drang om de beste te willen zijn. En over de ontdekking dat je best blij mag zijn met wie je bent. Een kleine voorstelling met een grote zeggingskracht.

Hangbuikzwijn Herman houdt niet van wedstrijdjes. De kippen om hem heen wel. Elke ochtend gaat het erom wie de beste, snelste en eerste is. Op een dag is Herman er helemaal klaar mee: hij zal wel eens laten zien wie de snelste is. Alle dieren op de boerderij moedigen hem aan. Hup Herman! Maar maakt het eigenlijk wel uit of je wint of verliest?

Opera kan groots en overweldigend zijn, maar ook heel klein en innemend. Een levensgroot prentenboek, twee spelers en een stuk of wat instrumenten – dat zijn de ingrediënten voor deze voorlees-opera voor de allerkleinsten.

Voor én met kinderen
Na een succesvolle reeks tijdens de Kindermuziekweek 2022 brengt De Nationale Opera de voorstelling het land in. Acteur Harpert Michielsen en muzikant Joost Brouwer vertolken het gelijknamige, bekroonde kinderboek van Yvonne Jagtenberg op geheel eigen wijze, voor én met de kinderen in het publiek.

Elke week weten wat er speelt?

Meld je aan voor de Uitmail, Kidsmail of Festivalmail.

Aanmelden voor de nieuwsbrief