Dans & ballet Festivals
+ 1 meer
donderdag 23 mei 2024 - zaterdag 1 juni 2024

SPRING Performing Arts Festival 2024

SPRING Performing Arts Festival 2024
MOTHERS – A SONG FOR WARTIME – Marta Górnicka. Foto: Bartek Warzecha

Praktische informatie

Diverse locaties Utrecht

Utrecht Bekijk locatie

SPRING Performing Arts Festival is een tiendaags internationaal festival met vernieuwende dans, theater, performances en meer in de stad Utrecht. Je vindt SPRING in het theater, op bijzondere locaties en in de openbare ruimte. Op het festival zie je ruim 25 avontuurlijke en urgente voorstellingen van zowel dichtbij als ver, die vragen durven te stellen over de staat van de wereld. Je kunt je laten verrassen door nieuwe artistieke vormen en je laten inspireren door andere manieren van kijken naar de wereld om je heen. Tijdens SPRING ontmoeten makers en een nieuwsgierig publiek elkaar voor uitwisseling, discussie, inspiratie en plezier.

https://www.youtube.com/watch?v=QgLf40VrcFA

Prijzen van de voorstellingen en programmaonderdelen variëren van gratis tot 25,50.

Passe-partout

Met de SPRING passe-partout geniet je gedurende de 10-daagse festivalperiode van onbeperkte toegang tot alle voorstellingen. Je betaalt slechts €105 voor een passe-partout en kunt hier alle 28 voorstellingen mee bekijken. Studenten en U-pas houders betalen €75. Met een passe-partout betaal je dus minder dan €4 per voorstelling.

Let op: de korting geldt alleen op vertoon van een geldige studentenpas of U-pas aan de deur.

SPRING dagpas

Wil je de weekenden vullen met zoveel mogelijk voorstellingen? Dan is een SPRING dagpas ideaal voor jou, waarmee je één dag lang naar alle voorstellingen naar keuze kunt op vr 24 mei, za 25 mei, zo 26 mei, vr 31 mei of za 1 juni. Een reguliere dagpas kost €47,50. Studenten en U-pas houders betalen €40.

Meer info en bestellen van een passe-partout of dagpas.

Bekijk het programma voor alle losse tickets.

Elke week weten wat er speelt?

Meld je aan voor de Uitmail, Kidsmail of Festivalmail.

Aanmelden voor de nieuwsbrief