Kids Theater & dans
zondag 21 april 2024

Milky Way (8+)

Maas theater en dans - Freek van Nieuwdorp - Milky Way 8+
foto: Hilde Harshagen

Praktische informatie

Podium Hoge Woerd
Hoge Woerdplein 1
3554 VH De Meern Bekijk locatie
Volwassenen
€ 12,50
Kinderen
€ 10,50
Studenten
€ 10,50
U-pas
€ 5,00 - € 6,25
Groepen
€ 8,50
Datum zo 21 apr
Tijd 15:00

Voeg toe aan je kalender:

Zittend op een muurtje bij je school. Alleen. Iedereen weg. Knikker in je hand muziek op repeat en kijkend naar de melkweg, een straat waar de auto zo vast zal komen. En daar zit je dan met vragen. Wanneer wordt ik opgehaald? Hoe kan het dat de aarde zo groot aanvoelt maar zo’n mini stip is? En waarom moeten mijn sneakers altijd op de groei gekocht?

Maar dan… klinkt de muziek die zojuist alleen in je oor klonk over het hele plein, en rolt er iemand van achter de muur op als een knikker of als een meteoriet en betekent dit dat je niet alleen bent met al je vragen.

Milky Way is een fantasierijke, fysieke theatervoorstelling die gaat over de onderlinge band van je af en toe eenzaam voelen en daar samen in zijn. Een voorstelling die gaat over de zoektocht naar zelfstandig en eigen durven zijn in de nabijheid van een ander en over het hangen tussen kind en volwassen zijn. Over het in beweging zetten van je vragen, wegdansen van onzekerheden, het samenkomen op straat en bovenal het vertrouwen hebben dat er iemand zal komen die er voor je zal zijn wanneer je van een muurtje dreigt te vallen.

Elke week weten wat er speelt?

Meld je aan voor de Uitmail, Kidsmail of Festivalmail.

Aanmelden voor de nieuwsbrief