Festivals Muziek
+ 1 meer
zaterdag 25 mei 2024

Galalalalaaa: 35 jaar ZIMIHC

Galalalalaaa – 35 jaar ZIMIHC!
foto: Anna van Kooij

Praktische informatie

ZIMIHC theater Stefanus
Braziliëdreef 2
3563 CK Utrecht Bekijk locatie
Regulier
gratis

ZIMIHC is 35 jaar! En dat viert ZIMIHC graag met de bewoners van Utrecht. Zat Ik Maar in Hoog Catharijne (ZIMIHC) wordt Zat Ik Maar in Het Circus (ZIMIHC).

Want het thema van deze avond is familiecircus. Verwacht een bonte carroussel-show van vijfkwartier aaneengesloten creativiteit uit alle kunstvormen. Deze show is leuk voor jong en oud.

ZIMIHC Galalalalaaa
In een wervelende en spectaculaire show van vijfkwartier geeft ZIMIHC de vloer aan de mensen waar ZIMIHC voor werkt: de amateurkunstenaars. Tijdens het ZIMIHC Galalalalaaa schitteren zij onder regie van Paul Feld en Mystha Mandersloot. Zo krijgt het publiek te zien hoe rijk de Utrechtse amateurkunst is. Deze is springlevend en energiek, het bruist en de creativiteit spat ervan af.

De show is een ode aan al die mensen, instellingen en organisaties die ZIMIHC de afgelopen jaren hebben ondersteund of het werk van ZIMIHC mogelijk gemaakt hebben.

Voor wie
Het Galalalalaaa is een spectaculaire show die amateurkunstenaars samen op het podium laat fonkelen. ZIMIHC wil de kunstenaars en bezoekers met elkaar verbinden. Bewoners van heel Utrecht zijn van harte welkom.

Elke week weten wat er speelt?

Meld je aan voor de Uitmail, Kidsmail of Festivalmail.

Aanmelden voor de nieuwsbrief