Theater & toneel
donderdag 9 mei 2024 - zaterdag 1 juni 2024

Voor altijd en altijd en altijd en altijd

Het NUT: Voor altijd en altijd en altijd en altijd
foto: Sjoerd Derine

Praktische informatie

Boer Peter
Thematerweg 6
3455 SN Haarzuilens Bekijk locatie
Regulier
€ 57,25
Kinderen
€ 32,25

Van 9 mei t/m 2 juni speelt het NUT (Nieuw Utrechts Toneel) haar 11de zomervoorstelling op locatie in Utrecht Leidsche Rijn: Voor altijd en altijd en altijd en altijd. Theatermakers Greg Nottrot en Floor Leene ensceneren hun eigen bruiloft, bijgestaan door muzikant Pascal van Hulst en in regie van Maurits van den Berg. Voor altijd en altijd en altijd wordt een echte NUT-avond: een drie uur durend mini-festival met theater, diner en ontmoeting. De voorstelling is zestien keer te zien, op locatie bij Boer Peter in Haarzuilens (Utrecht).

Over de voorstelling

Voor altijd en altijd en altijd en altijd vertelt het verhaal van Greg en Floor, twee geliefden die elk op hun eigen manier omgaan met het idee van de dood. Terwijl Greg de liefde wil vieren en onsterfelijkheid omarmt, zoekt Floor naar praktische zekerheid voor het geval van overlijden. Hun verschillende benaderingen leiden tot een boeiende tweestrijd over de betekenis van liefde en het omgaan met verlies. 

Voor altijd en altijd en altijd en altijd is niet alleen een avond vol theater en culinair genot, maar stelt ook belangrijke vragen over hoe we als samenleving omgaan met de dood. Door middel van een meeslepend verhaal en interactie met het publiek, nodigt de voorstelling uit tot reflectie en dialoog over een universeel thema. Hoe organiseer je ware liefde en hoe bespreek je de onvermijdelijke tegenspoed die je in een mensenleven samen gaat tegenkomen?

Concept, tekst en spel Floor Leene, Greg Nottrot

Regie Maurits van den Berg

Muziek en spel Pascal van Hulst

Ontwerp Sjaan Hofstede & Pleun Verhees

Lichtontwerp Uri Rappaport

Campagnefoto Sjoerd Derine

Prijzen:

Regulier: € 57,25

Jongeren (tot 30 jaar): € 32,25

Elke week weten wat er speelt?

Meld je aan voor de Uitmail, Kidsmail of Festivalmail.

Aanmelden voor de nieuwsbrief