Hiphop & rap Indie
+ 2 meer
zondag 14 april 2024

3voor12 Utrecht: 20-jarig jubileum

3voor12 Utrecht: 20-jarig jubileum

Praktische informatie

dB's Studio
CAB-Rondom 100
3534 BE Utrecht Bekijk locatie
Regulier
€ 10,00

3voor12 Utrecht bestaat twintig jaar en dat wordt gevierd met een mooi live programma.

Er spelen vijf acts in de zaal en de opkamer van dB’s. Er is gekozen voor een mix van acts: bands die op verschillende momenten in de afgelopen twintig jaar hun stempel op Utrecht hebben gedrukt, maar ook acts die zeker van plan zijn om dat nog te gaan doen.

Plastic Persoon
Plastic Persoon is een avant gabber duo dat zowel asociaal hard is als herkenbaar voor mensen die verandering willen. Elke minuut van elke dag tegen de richting in schoppen is vermoeiend, Plastic Persoon is daar het ideale coping mechanisme voor.

Schots & Scheef
De Utrechtse hiphopgroep Schots & Scheef laat de zaal springen met hun vlijmscherpe teksten en unieke rauwe boombap beats. Zowel de beats als de bars grijpen terug naar de 90’s en 00’s, maar zijn overgoten met een modern alternatief sausje.

The Fire Harvest
The Fire Harvest balanceert wonderschoon tussen slowcore, country-noir en post-rock. Deze meesters in het doseren geven hun muziek precies de juiste lading zodat de spanning behouden blijft. Het leidt tot sobere, melancholische songs die je achtervolgen.

Ziggy Splynt
Dreunende drums, snerpende bassen en beklijvende gitaren: dat is Ziggy Splynt. Hun muzikale wereld brengt je tussen postrock en dromerige landschappen. Met grote refreinen, verrassende ritmes, zware gitaarriffs en melodieuze samenzang brengt deze Utrechtse formatie zijn sterk verhalende muziek.

Surprise Act
Wie jarig is trakteert; daarom presenteren we deze (Club 3voor12) Utrecht alumni als surprise act.

Elke week weten wat er speelt?

Meld je aan voor de Uitmail, Kidsmail of Festivalmail.

Aanmelden voor de nieuwsbrief