Literatuur
zaterdag 15 juni 2024

Utrechtse Stripmakersmarkt

Utrechtse Stripmakersmarkt

Praktische informatie

Bibliotheek Neude
Neude 11
3512 AE Utrecht Bekijk locatie
Regulier
Gratis toegang
Datum za 15 jun
Tijd 12:00 - 17:00

Voeg toe aan je kalender:

Stripfanaten kunnen op 15 juni hun hart ophalen tijdens de Utrechtse MUS (Markt Unieke Stripmakers) in Bibliotheek Neude. De gratis stripmarkt brengt diverse stripmakers uit Utrecht en heel Nederland samen om hun werk te presenteren in de prachtige grote hal van de bibliotheek.

Naast de markt waar stripmakers hun eigen werk verkopen zijn er ook workshops te volgen. Daarnaast is er ook een stripboekleeshoek aanwezig en wordt de Gouden Mus uitgereikt, de publieksprijs voor de beste aanvlieger van de stripwereld. De Utrechtse MUS is een initiatief van de tekenaars Daan Landwehr Johan, Rob van Barneveld en Danibal.
 
De volgende stripmakers en collectieven hebben al bevestigd: Abe Borst, Argibald

B. Carrot, Bandirah, Bob op ’t Land, Brulblad, Esther van der Bund, Gerrie Hondius, Inktpot, Jan Vriends, Jan-Willem Spakman, Jeroen de Leijer, Jeroen Funke, KAF, Larie Cook, Maikel Verkoelen, Maaike Hartjes, Matt Baaij, Michiel vd Pol, Milou van Montfort, Schwantz, Tobi Dahmen, Venster Academie, Wilbert van der Steen

De Utrechtse Markt Unieke Stripmakers is gratis en geschikt voor alle leeftijden. Er is geen aanmelding nodig, dus kom gerust langs en dompel je onder in de stripwereld en maak kennis met de tekenaars.

Elke week weten wat er speelt?

Meld je aan voor de Uitmail, Kidsmail of Festivalmail.

Aanmelden voor de nieuwsbrief