Kids Lezingen & voorlezen
zaterdag 1 juni 2024

BoekStartdag: Voorlezen aan je baby (0-18 maanden)

BoekStartdag: Voorlezen aan je baby (0-18 maanden)

Praktische informatie

Bibliotheek Neude
Neude 11
3512 AE Utrecht Bekijk locatie
Regulier
gratis
Datum za 1 jun
Tijd za 1 jun: 10:30 - 11:00, 11:30 - 12:00

Voeg toe aan je kalender:

Samen met andere ouders/verzorgers tegelijkertijd hetzelfde boek voorlezen aan je baby? Ja, dat kan! Kom samen voorlezen en krijg vooraf, tijdens én na het voorlezen allerlei handige voorleestips! Ervaar de warme, gezellige en vrolijke interactie tussen voorlezer en baby.

Samen een boekje lezen – plaatjes aanwijzen en verhaaltjes vertellen – versterkt de band met je baby. En kinderen die als baby al zijn voorgelezen, zijn later beter in taal. Je kan dus niet vroeg genoeg beginnen met voorlezen.

Let op: 1 kaartje is geldig voor 1 kind + 1 ouder/verzorger

Op zaterdag 1 juni is het landelijke BoekStartdag. Een speciale dag voor de allerjongste bezoekers en hun (groot)ouders/verzorgers. Ontdek wat de bibliotheek allemaal in huis heeft voor baby’s, dreumesen en peuters. Luister samen naar mooie verhalen en muziek. Maak een mooie tekening en laat je informeren over het belang van voorlezen en de speciale collectie van 0-4 jaar. Koffie, thee en sap staat klaar! Wist je dat: Alle baby’s in Utrecht gratis lid kunnen worden van de bibliotheek? Bij het abonnement krijg je ook nog eens het knaloranje BoekStartkoffertje cadeau. In het koffertje zitten twee boekjes en fijne voorleestips.

Elke week weten wat er speelt?

Meld je aan voor de Uitmail, Kidsmail of Festivalmail.

Aanmelden voor de nieuwsbrief