Kids Lezingen & voorlezen
zaterdag 1 juni 2024

BoekStartdag: Muzikale verhaaltjes met Helga Huisjes (0-2jaar)

BoekStartdag: Muzikale verhaaltjes met Helga Huisjes  (0-2jaar)

Praktische informatie

Bibliotheek Zuilen
Zwanenvechtlaan 4
3554 GL Utrecht Bekijk locatie
Regulier
gratis
Datum za 1 jun
Tijd za 1 jun: 10:30 - 11:00, 11:30 - 12:00

Voeg toe aan je kalender:

‘Klap eens in je handjes, blij, blij, blij.’ Zing je graag met en voor je kind? Kom dan luisteren ‘Waar ben je olifant’ van Rachael Hare en zing gezellig mee. 

Baby’s houden van boeken. Samen lezen en zingen schept een band tussen ouder en kind en is goed voor de taalontwikkeling. We lezen samen met Helga een boekje en maken daarnaast muziek. Het is leerzaam, leuk én versterkt de band met je kind. 

Let op: 1 kaartje is geldig voor 1 kind + 1 ouder/verzorger

Op zaterdag 1 juni is het landelijke BoekStartdag. Een speciale dag voor de allerjongste bezoekers en hun (groot)ouders/verzorgers. Ontdek wat de bibliotheek allemaal in huis heeft voor baby’s, dreumesen en peuters. Luister samen naar mooie verhalen en muziek. Maak een mooie tekening en laat je informeren over het belang van voorlezen en de speciale collectie van 0-4 jaar. Koffie, thee en sap staat klaar! Wist je dat: Alle baby’s in Utrecht gratis lid kunnen worden van de bibliotheek? Bij het abonnement krijg je ook nog eens het knaloranje BoekStartkoffertje cadeau. In het koffertje zitten twee boekjes en fijne voorleestips.

Elke week weten wat er speelt?

Meld je aan voor de Uitmail, Kidsmail of Festivalmail.

Aanmelden voor de nieuwsbrief