Kids Muziek & concerten
zaterdag 1 juni 2024

BoekStartdag: Muziek op schoot met Esther (0-2 jaar)

BoekStartdag: Muziek op schoot met Esther (0-2 jaar)

Praktische informatie

Bibliotheek Kanaleneiland
Al-Masoedilaan 188
3526 GZ Utrecht Bekijk locatie
Regulier
gratis
Datum za 1 jun
Tijd za 1 jun: 14:30 - 14:50, 15:15 - 15:35

Voeg toe aan je kalender:

Kom je ook mee zingen, dansen en luisteren? Esther Pantekoek neemt haar tas vol instrumenten mee voor de allerjongste bezoekers. In die tas zit natuurlijk ook haar ukelele! Het wordt een middag vol bekende en nieuwe liedjes. Meedoen mag, maar je kunt ook heerlijk luisteren en ervaren.
 
Esther is Muziek op Schoot-docent in Utrecht en al jaren ervaren in het geven van muziekles aan baby’s, peuters en aan hun ouders/verzorgers .

Op zaterdag 1 juni is het landelijke BoekStartdag. Een speciale dag voor de allerjongste bezoekers en hun (groot)ouders/verzorgers. Ontdek wat de bibliotheek allemaal in huis heeft voor baby’s, dreumesen en peuters. Luister samen naar mooie verhalen en muziek. Maak een mooie tekening en laat je informeren over het belang van voorlezen en de speciale collectie van 0-4 jaar. Koffie, thee en sap staat klaar! Wist je dat: Alle baby’s in Utrecht gratis lid kunnen worden van de bibliotheek? Bij het abonnement krijg je ook nog eens het knaloranje BoekStartkoffertje cadeau. In het koffertje zitten twee boekjes en fijne voorleestips.

Elke week weten wat er speelt?

Meld je aan voor de Uitmail, Kidsmail of Festivalmail.

Aanmelden voor de nieuwsbrief