Festivals Film
woensdag 10 juli 2024 - woensdag 28 augustus 2024

DOM Cinema Bar

DOM Cinema Bar, Domtoren Utrecht

Praktische informatie

Domtoren
Domplein 9
3512 JC Utrecht Bekijk locatie
Datum wo 10 jul t/m wo 28 aug
Tijd 18:00 - 21:30, 21:30 - 01:00

Voeg toe aan je kalender:

Vier het uitpakken van de Domtoren in DOM Cinema Bar van het Louis Hartlooper Complex, Springhaver en Slachtstraat in samenwerking met Domtoren Utrecht/Utrecht Marketing. De pop-up cinema in de toren geeft je een unieke kans om je favoriete films te kijken op deze iconische locatie.

De hele zomer lang wordt er een selectie gepresenteerd van zestien niet te missen titels waaronder Amazing Grace, La Grande Bellezza, Everything Everywhere All At Once, In The Mood For Love, Little Miss Sunshine, Spirited Away en What We Do In The Shadows.

DOM Cinema Bar opent iedere woensdag van 10 juli t/m 28 augustus. Iedere vertoonde film heeft Engelstalige ondertiteling. Bij ieder ticket ontvang je een drankje naar keuze. Er zijn slechts 40 plaatsen per vertoning beschikbaar, zorg dat je het niet mist. Tickets voor de highest pop-up cinema in town zijn nu te koop op https://hartlooper.nl/dom-cinema-bar/. Meer informatie over alle activiteiten rondon De Dom Pakt Uit vind je op www.domtoren.nl.

Praktische informatie: de DOM Cinema Bar is open in tijdslots van 18.00-21.30 of 21.30-01.00. Kortingskaarten zijn bij deze vertoningen niet geldig. Het retourneren van tickets is niet mogelijk. De DOM Cinema Bar is alleen met de trap bereikbaar.

Elke week weten wat er speelt?

Meld je aan voor de Uitmail, Kidsmail of Festivalmail.

Aanmelden voor de nieuwsbrief