WASTED SKIN is een zoektocht naar sociale en fysieke onbevangenheid. We zien een toneelbeeld met zones van onbarmhartig licht en koesterende donkerte. De dansers proberen met rituele bewegingsreeksen de vervreemding en de onderlinge afstand te overbruggen. Instinctief worden ze aangetrokken tot de warmte van de huid van een ander. Maar wat als de veiligheid van de groep plotseling omslaat in acute dreiging.

Uri Ivgi en Johan Greben maken sinds 2003 dansvoorstellingen in binnen- en buitenland. Nu zijn ze neergestreken op een vaste plek in Leeuwarden met een eigen gezelschap. Deze eerste voorstelling van de Friese nieuwkomer markeert een nieuwe fase in hun artistieke ontwikkeling.

Credits
choreografie: Uri Ivgi en Johan Greben, i.s.m. de dansers: Bettina Jurák, Christian Leveque, Coline Delgado, Daniel Flores Pardo, Fabrizio Di Franco, Gaspard Schmitt, Manon Adrianow, Noa van Tichel, dramaturgie: Judith Schoneveld, muziekcompositie: Tom Parkinson, met dank aan: Provincie Fryslân, Gemeente Leeuwarden, Kickstart Cultuurfonds, Stadsschouwburg de Harmonie, www.ivgi-greben.nl