Cabaret
vrijdag 29 september 2023

Cabareddingsfest

Cabareddingsfest

Praktische informatie

RoodNoot
Oude Vleutenseweg 33
3541 BE Utrecht Bekijk locatie
€ 7,50

Twee cabaretiers spelen een eigen korte voorstelling die de lachspieren doen spannen. Van een zoektocht naar gezelligheid tot een alternatieve liefdesroute: beide nemen het publiek mee op een reis vol humor.

Over de voorstellingen:

Evelien van Klaveren – Alleen Samen
Evelien zou willen dat het leven wat vaker is zoals vroeger op kamp. Gewoon ouderwets gezellig. In de voorstelling Alleen Samen neemt Evelien je mee in haar zoektocht naar die gezelligheid. Maar is die nog wel te vinden? Al steppend maakt Evelien je deelgenoot van haar worstelingen met de veranderende mensen en wereld om haar heen. Met afwisselende scenes, vlijmscherpe observaties en haar aanstekelijke energie neemt Evelien je mee in haar fantasierijke belevingswereld. Een cabaretvoorstelling over vriendschap, toekomstdromen en één of twee wereldproblemen. 

Ciel van der Sanden – Zalm
Ciel bewandelt een alternatieve route als het gaat om de liefde. Deze muzikale cabaretvoorstelling waarbij Ciel op de piano begeleid wordt door Dina, gaat over schaamte, jaloezie en overwinningen. Over uit de kast durven komen, een andere weer in moeten en daar wéér uit kruipen. Het gaat over liefhebben in meerdere vormen, over vrienden met goede bedoelingen. En over een roze zalm durven zijn in een wereld vol grijze haringen.

Elke week weten wat er speelt?

Meld je aan voor de Uitmail, Kidsmail of Festivalmail.

Aanmelden voor de nieuwsbrief