Uitagenda Utrecht maakt gebruik van cookies.

Jeugdtheater Kids
maandag 24 oktober 2022

Aan de andere kant (4+)

Herfststukjes: Tg. Winterberg Aan de andere kant 4+
Balder Westein

Praktische informatie

Podium Hoge Woerd
Hoge Woerdplein 1
3554 VH De Meern Bekijk locatie
€ 6,25 - € 12,50
Datum ma 24 okt
Tijd 15:00

Ik zie, ik zie, wat ik denk te zien en het is…

De Rietstraat is een doorsnee-straat in een nóg doorgesnedere wijk. Je weet wel, zo één met huizen waarbij de achtertuintjes keurig zijn gescheiden door schuttingen en hoge heggen. In die schuttingen zitten gaatjes waardoor de families elkaar stiekem begluren. Praten doen ze niet met elkaar, want ze denken wel zeker te weten hoe gevaarlijk, gek en vreemd de buren zijn. Ze hebben het toch zelf gezien! De buren zijn monsters, kinderdieven, bestaan uit suiker. Tenminste, dat (be)denken ze.

Maar in de Rietstraat woont sinds een dag ook Bir Kaşif, zes jaar en heel nieuwsgierig. Ze fietst onbevangen rond, klimt over schuttingen en kruipt als een poes onder heggen door. Ze gaat bij iedereen op bezoek en snapt niets van wat de buren beweren over de buren. Wanneer haar duidelijk wordt hoe de vork in de steel zit, doet Bir zelf ook nog een duit in het zakje.

Tijd om het eens van de andere kant te bekijken…

Ben je al oud genoeg voor deze voorstelling?
We willen graag dat iedere bezoeker, dus ook de allerkleinsten, ons theater met een goede ervaring verlaat. De theatermakers hebben deze voorstelling speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 4 jaar. Podium Hoge Woerd houdt zich aan deze adviesleeftijd. Tijdens de voorstelling kan je met je baby of jongere kind in de foyer terecht. Tot slot heeft iedere bezoeker, ongeacht de leeftijd, een geldig toegangsbewijs nodig om een voorstelling te bezoeken.

Elke week weten wat er speelt?

Meld je aan voor de Uitmail, Kidsmail of Festivalmail.

Aanmelden voor de nieuwsbrief