Uitagenda Utrecht maakt gebruik van cookies.

Jeugdtheater Kids
zondag 23 oktober 2022 - maandag 24 oktober 2022

90’s VS 20’s (9+)

Herfststukjes: BonteHond 90’s vs 20’s 9+

Praktische informatie

Theater Kikker
Ganzenmarkt 14
3512 GD Utrecht Bekijk locatie
€ 6,25 - € 12,50
Datum zo 23 okt - ma 24 okt
Tijd zo 23 okt: 14:30
ma 24 okt: 14:30

Een live DJ, vier spelers, oneindig veel hitjes en een hoop gênante momenten. Dit is 90’s vs 20’s: een muzikale battle, waarin iedereen toch al weet wie er wint.

De muziek waar je ouders naar luisteren is per definitie slecht. Maar dat komt omdat zij oud zijn, daar kunnen ze niks aan doen. En dat zij niet snappen dat de muziek waar jij naar luistert het beste is dat er ooit gemaakt is, vergeef je ze ook. Zolang het binnenshuis blijft. Zodra je vader op een verjaardag gaat meezingen met Two Unlimited en je moeder laat zien dat ze nog precies weet hoe je de Macarena danst, moet er ingegrepen worden.

Het is tijd voor de battle van de eeuw. Suzan en Freek nemen het op tegen Twarres en Snelle gaat de strijdt aan met MC Hammer. Elsa staat tegenover Pocahontas en van Flippo’s versus Squeezies.

90’s vs 20’s gaat over wederzijds onbegrip tussen ouders en kinderen, dat zich alsmaar herhaalt. Over nostalgie, trends en guilty pleasures. De voorstelling laat zien dat het onvermijdelijk is om net als je ouders te worden, ook al roep je nog zo hard van niet. En dat is ook oké.

Elke week weten wat er speelt?

Meld je aan voor de Uitmail, Kidsmail of Festivalmail.

Aanmelden voor de nieuwsbrief