Uitagenda Utrecht maakt gebruik van cookies.

Jeugdtheater Kids
donderdag 27 oktober 2022 - vrijdag 28 oktober 2022

Aan de andere kant (4+)

Herfststukjes: Tg. Winterberg Aan de andere kant 4+
Balder Westein

Praktische informatie

Theater Kikker
Ganzenmarkt 14
3512 GD Utrecht Bekijk locatie
€ 6,25 - € 12,50
Datum do 27 okt - vr 28 okt
Tijd do 27 okt: 14:30
vr 28 okt: 14:30

Aan de andere kant, is een beeldende voorstelling met poppen, papier, strips en video. Een visuele wereld vol knotsgekke en over-de-top vooroordelen die weleens van een andere kant bekeken mogen worden.

Ik zie, ik zie, wat ik denk te zien en het is…

De Rietstraat, een doorsnee-straat in een nóg doorgesnedere wijk. Je weet wel, zo één met huizen waarbij de achtertuintjes keurig zijn gescheiden door schuttingen en hoge heggen. In die schuttingen zitten gaatjes waardoor de families elkaar stiekem begluren. Praten doen ze niet met elkaar, want ze denken wel zeker te weten hoe gevaarlijk, gek en vreemd de buren zijn. Ze hebben het toch zelf gezien!

Maar in de Rietstraat woont sinds een dag ook Bir Kaşif. Zij is zes jaar en heel nieuwsgierig. Ze fietst onbevangen rond, komt in elke tuin, klimt over schuttingen en kruipt als een poes onder heggen door. Ze gaat bij iedereen op bezoek, drinkt overal thee en limonade en snapt niets van wat de buren beweren over de buren. Wanneer haar duidelijk wordt hoe de vork in de steel zit, doet Bir zelf ook nog een duit in het zakje. Tijd om het eens van de andere kant te bekijken…

Elke week weten wat er speelt?

Meld je aan voor de Uitmail, Kidsmail of Festivalmail.

Aanmelden voor de nieuwsbrief