Uitagenda Utrecht verzorgt de meest complete uitagenda op het gebied van cultuur en uitgaan in de stad Utrecht. Uitagenda Utrecht informeert bewoners en bezoekers van Utrecht over het cultuuraanbod in de stad o.a. via het Uitagenda Utrecht magazine, de website www.uitagendautrecht.nl, de Uitmail, Kidsmail en diverse Uittips in o.a. DUIC krant, Trajectum en op diverse narrowcasting-schermen. Zo blijf je altijd op de hoogte van het culturele aanbod van de stad Utrecht!

Magazine Uitagenda Utrecht

Uitagenda Utrecht is een magazine vol cultuur, lifestyle en uitgaansinformatie. Het magazine is gratis verkrijgbaar in en rond Utrecht bij o.a. culturele instellingen, horeca en de Utrechtse filialen van Albert Heijn. Het Uitagenda Utrecht magazine verschijnt tien keer per jaar en biedt de meest complete uitagenda van Utrecht én interessante achtergrondartikelen, interviews en tips.

Wil je de magazines teruglezen? Kijk dan hier.

Website Uitagenda Utrecht

De agenda op de website wordt doorlopend bijgewerkt en is op mobiel, tablet en desktop te bekijken. Het is daarmee de meest complete culturele agenda van Utrecht. Ook vind je hier iedere maand een gloednieuw column van Daan Boom en diverse Utrechters die iets tippen in of over de stad.

Kijk voor een actueel agenda-overzicht in onze agenda.
Benieuwd naar de mensen achter Uitagenda Utrecht? Klik hier. Wil je weten wat de advertentiemogelijkheden zijn? Klik dan hier. Heb je suggesties of vragen? Klik hier.

Disclaimer

De redactie van Uitagenda Utrecht is onafhankelijk. De redactie behoudt zich het recht voor aangeleverde informatie in te korten, aan te passen, of niet te plaatsen. Ondanks de zorg van de redactie voor de (agenda) informatie is het mogelijk dat het online gepubliceerde onvolledig is of onjuistheden bevat. Eventuele onjuistheden kunnen gemeld worden via redactie@uitagendautrecht.nl

Colofon

Sitedesign: Flow
Technische realisatie: HIKE