Theater & toneel

Start kaartverkoop Stadsschouwburg Utrecht

seizoen 2023-2024

Zondag 4 juni start om 10.00 uur de kaartverkoop voor het nieuwe seizoen met meer dan 500 voorstellingen in alle genres en voor alle leeftijden. Kaarten zijn te koop via stadsschouwburg-utrecht.nl, telefonisch (030-2302023) en aan de kassa.

Seizoenbrochure

De brochure is in de schouwburg af te halen vanaf 26 mei. Als je de brochure in het verleden al een keer hebt aangevraagd (of het glossy magazine), dan hoef je niets te doen.

> Aanvraag seizoenbrochure

Online kaarten kopen met ‘mijn theater’

Met ‘mijn theater’ een account aanmaken (of inloggen als je al een account hebt) biedt een aantal praktische voordelen. Je kunt onder andere inzien wat je bestelhistorie is en of je nog tegoeden hebt. Indien van toepassing: gebruik het e-mailadres waarmee je eerder kaarten hebt gekocht. Kaarten kun je ook zonder een account kopen.

> Account aanmaken

Nieuw: drankje inclusief

De drankjes zijn vanaf het nieuwe seizoen bij bijna alle voorstellingen inbegrepen in de prijs van de toegangskaarten (€2,50 per kaartje). Dat betekent in de pauze een drankje dat al voor je klaar staat, of na de voorstelling als er geen pauze is. De regeling geldt niet bij de jeugdvoorstellingen overdag t/m 12 jaar.

Zomersluiting

Stadsschouwburg Utrecht is gesloten van 17 juli t/m 13 augustus 2023. Online kaarten kopen blijft natuurlijk mogelijk. Zindering en Mevr. Dudok blijven een week langer dicht (t/m 20 augustus).

Locatie

Stadsschouwburg Utrecht

Als toonaangevend theater voor Midden-Nederland programmeert Stadsschouwburg Utrecht ieder jaar ruim 500 voorstellingen.

Bekijk locatie
Elke week weten wat er speelt?

Meld je aan voor de Uitmail, Kidsmail of Festivalmail.

Aanmelden voor de nieuwsbrief