Film
Weekendtips

5x weekendtips:

17 t/m 19 mei

Vr, za en zo om diverse tijden

Louis Hartlooper Complex

Club Zero

Terwijl voedingspatronen uitgebreid onder de loep worden gelegd, ontstaat er een hechte band tussen miss Novak en haar pupillen. De onderlinge relatie neemt een gevaarlijke wending als de leerlingen volledig opgaan in de voorgestelde leefwijze van hun geliefde docent.


Vrijdag om 20:15

Stadsklooster Utrecht

Wordbites Silent Poetry Techno Aerobics

De Silent Poetry Techno Aerobics is oprecht, energiek, interactief en samen. We starten met een lekkere warming-up en suizen vervolgens door in onze work-out met een knipoog via de stille disco. Dus shake your hips met Marrit Bausch als master of moves en Wordbites als je bovenste beste poetry-host en uber-ontregelaar!


Zaterdag om 18:00

De Vrijstaat

VrijSpraak Festival (12+)

Het VrijSpraak Festival is een feest voor én door jongeren van 12 t/m 16 jaar. Het programma van het VrijSpraak Festival is elke keer weer anders; tijdens vorige edities waren er filmpremiėres, indiebands, dj’s, rapclinics, workshops buttons maken, bubbletea bars, rainbow ice cream trucks… Het progrmama is in ieder geval gevuld met live muziek, creatieve workshops en lekker eten!


Zaterdag om 20:00

EKKO

Corella

Meeslepende, pakkende poprockanthems, naar eigen zeggen gemaakt om mensen dichter bij elkaar te brengen: dat is waar Corella voor staat. De band uit Manchester komt dan ook het allerbeste uit de verf op het podium: hun oneindige ambities resulteren keer op keer in gedenkwaardige shows in zowel de club als op de festivalweides.


Zaterdag en zondag om 11:00

Salon van Weleer

De kleine bibliotheek

Ontdek de kleine bibliotheek in de werfkelder, waar je boeken kunt komen lezen of lenen, met een aparte hoek vol met boeken om gratis mee te nemen. Plus de boeken die in eigen beheer zijn uitgegeven en die te koop zijn. Je kunt ieder weekend komen lezen of een gratis kilootje boeken komen halen uit de speciale boekenkast.


 

Evenement

Club Zero

Louis Hartlooper Complex

De eigenzinnige miss Novak gaat aan de slag op een privéschool waar ze les zal geven in het bewust omgaan met eten. De verwachtingen zijn hoog en slechts een kleine selectie leerlingen mag deelnemen aan haar lessen.

Datum di 21 mei - wo 22 mei
Tijd 17:15
Bekijk evenement
Elke week weten wat er speelt?

Meld je aan voor de Uitmail, Kidsmail of Festivalmail.

Aanmelden voor de nieuwsbrief