Festivals
Nieuws
7 feb 2024

Choreograaf zoekt bewoners om te dansen op Zingende Beelden

Choreograaf Lotte Willemsma is op zoek naar enthousiaste mensen tussen de 20 en 99 jaar uit Leidsche Rijn en Vleuten – De Meern die graag mee willen spelen in een voorstelling tijdens Zingende Beelden. Cultuur19 organiseert de reeks dansvoorstellingen dit jaar op zondag 26 mei in het Máximapark. Op maandag 19 februari vindt om 19:30 uur een kennismakingsbijeenkomst met Lotte Willemsma plaats in de CultuurCampus. 

Voor buurtbewoners die van dansen of bewegingstheater houden is dit hét moment om in een voorstelling mee te spelen. Dansmaker en docent Lotte Willemsma zoekt zes buurtbewoners om samen een choreografie te gaan maken en tijdens Zingende Beelden op te treden. Deelname is gratis en eerdere ervaring is niet vereist. “Iedereen tussen de 20 en 99 jaar is welkom, lang of klein. Kom als jezelf en neem je verhaal mee, welke achtergrond je ook hebt.”

De repetities zullen vanaf maandag 18 maart tot 20 mei iedere week plaatsvinden in de CultuurCampus of, afhankelijk van het weer, op locatie in het park. Geïnteresseerde buurtbewoners worden uitgenodigd op 19 februari om 19:30 uur in de CultuurCampus om meer te weten te komen over dit project en elkaar en Lotte Willemsma te ontmoeten. Aanmelden kan bij organisator Cultuur19 via l.machielse@cultuur19.nl – meer informatie is te vinden via www.cultuur19.nl.

Elke week weten wat er speelt?

Meld je aan voor de Uitmail, Kidsmail of Festivalmail.

Aanmelden voor de nieuwsbrief