Nieuws
6 jul 2023

Eetcafé Blik & Burgers in Zeist wint prijs voor favoriete terras

Utrecht, 6 juli 2023 – Het terras van Eetcafé Blik & Burgers uit Zeist is uitgeroepen tot het favoriete terras van de afgelopen maand. Hiermee wint Blik & Burgers een investeringsbudget van 10.000 euro en maakt het terras tevens kans op de nationale titel ‘Het Lipton Terras van 2023’. Na het grote succes van ‘Hét Lipton Terras van 2022’ wil Lipton Ice Tea ook dit jaar de horecaondernemers in het zonnetje zetten. Dit doen zij door vier maanden op een rij een terras uit te roepen als ‘favoriete terras’, binnen de landelijke verkiezing. Eetcafé Blik & Burgers wist in juni de meeste stemmen te vergaren van de duizenden deelnemende horecazaken. De speeltuin met horecapaviljoen opende op 1 juli 2017 de deuren in Zeist, het eetcafé wordt sindsdien gerund door Emily en Josje Boot.

Beste terras van de maand

Josje Boot, een van de eigenaresses van Eetcafé Blik & Burgers uit Zeist is ontzettend blij met de winst. “Ik ben zo trots op ons team. Samen met het team hebben we heel hard gewerkt om de winst te realiseren, zij hebben de gasten continue gevraagd om flink te stemmen op ons terras en dat heeft gewerkt. Dit was heel mooi om te zien. We gaan feestend het weekend in met ons team, dit geeft weer een boost om te gaan voor de nationale titel van Het Lipton Terras 2023!”

Nog meer kans op prijzengeld

Van mei tot en met augustus kan elke maand op het favoriete terras worden gestemd. Het terras dat in de betreffende maand de meeste unieke stemmen heeft weten te bemachtigen, wint een geldprijs van 10.000 euro. Horecazaken staan te springen om het investeringsbedrag te winnen: landelijk hebben duizenden zaken zich aangemeld om kans te maken op een van de forse geldbedragen. De wedstrijd loopt door tot en met 31 augustus, waarna alle horecazaken opnieuw kans maken een van de drie nationale winnaars te worden van de competitie met een totale prijzenpot van 150.000 euro. De horeca-eigenaar met het meeste aantal stemmen – en dus met het meest geliefde terras – wint de wedstrijd en ontvangt een bedrag van 50.000 euro. De nummer 2 ontvangt 30.000 euro en de nummer 3 ontvangt 15.000 euro. Blik & Burgers is met het winnen van deze prijs in de running voor de nationale titel.

Stemmen

Iedereen die op een van de deelnemende terrassen Lipton Ice Tea besteld, kan tot en met 31 augustus een stem uitbrengen op hun favoriete terras. Via QR-codes op alle glazen Lipton Ice Tea-horeca flesjes, een van de tafelstickers of online doorkliklinks, kom je in de webapp: www.hetliptonterras.nl. Hier kan iedereen per dag één keer stemmen op zijn of haar favoriete terras. Ook consumenten maken hiermee kans in de prijzen te vallen, want Lipton Ice Tea verloot 50 horecacheques met een waarde van 100 euro onder iedereen die een stem heeft uitgebracht.

Elke week weten wat er speelt?

Meld je aan voor de Uitmail, Kidsmail of Festivalmail.

Aanmelden voor de nieuwsbrief