Musea & exposities
zondag 3 maart 2024 - zondag 31 maart 2024

Expo: Ingelot van der Pol

Expo: Ingelot van der Pol

Praktische informatie

BUNK Hotel Utrecht
Catharijnekade 9
3511 RT Utrecht Bekijk locatie
Regulier
Gratis toegang

De artist in residence van de afgelopen drie maanden, Ingelot van der Pol, is druk bezig geweest in met het creëren van prachtige live schilderijen in het restaurant van Bunk Utrecht. Op zondag 3 maart worden al haar werken officieel onthuld tijdens wat haar maandlange overname van de tentoonstellingsruimte zal zijn.

Ingelot van der Pol is een schilder, ontwerper, organisator, schrijver en stadsambassadeur van Utrecht. Het verspreiden van kunst op zoveel mogelijk manieren staat centraal in al haar projecten.

Het werk van Ingelot bevindt zich op het snijvlak van sociale kwesties, visuele identiteit en kunst, waar ze muurschilderingen maakt bij bedrijven en huizen, openbare ruimtes herinricht, leefruimtes inricht en projecten bedenkt en ontwerpt.

Als creatieve producent creëert ze ruimte om andere kunstenaars in de schijnwerpers te zetten en organiseert ze verschillende culturele activiteiten, zoals het maken van muurschilderingen met de buurt, workshops en meer. Tijdens haar residentie bij Bunk onderzoekt ze de kunst van verandering, hoop en troost.

Elke week weten wat er speelt?

Meld aan voor de Uitmail, kidsmail of festivalmail

Aanmelden voor de nieuwsbrief