Diversen
zondag 19 mei 2024

Tijd van Leven, niets menselijks is mij vreemd

Tijd van Leven, niets menselijks is mij vreemd

Praktische informatie

Salon van Weleer
Oudegracht 290
3511 NX Utrecht Bekijk locatie
Regulier
gratis
Datum zo 19 mei
Tijd 15:00

Voeg toe aan je kalender:

Vanaf zondag 19 mei 2024 ben je van harte welkom bij de eerste bijeenkomst over het communicatieve functioneren en de onderliggende motieven om keuzes te maken en op basis daarvan te gaan handelen.

Aan de hand van een aflevering uit de docuserie ‘Tijd van Leven’, volgt er een gesprek om met elkaar van gedachten te wisselen over de inhoud van de documentaire, als ook het inbrengen van persoonlijke ervaringen.  

De cursus ‘Tijd van Leven’ bestaat uit vijf opzichzelfstaande bijeenkomsten met verschillende thema’s. Het thema van de eerste bijeenkomst is: ‘En daarom ik!’ Wat maakt je uniek? Deze bijeenkomst staat in het teken van Metaforen en symbolen.

‘Tijd van Leven’ is een infotainmentactiviteit over psychosociale & communicatieve onderwerpen.

De begeleider van de bijeenkomsten en de regisseur van de documentaires is Gert van Veen. Gert is onlangs met pensioen gegaan na 33 jaar werken met groepen (als trainer, docent en hulpverlener) en counselor. Hij heeft geen tijd om stil te gaan zitten, maar wil juist nieuwe uitdagingen aan gaan, zoals het schrijven van boeken en toneelstukken, het ontwikkelen van Real Live-Games, videografie en het regisseren in de Salon van Weleer in Utrecht.

Elke week weten wat er speelt?

Meld je aan voor de Uitmail, Kidsmail of Festivalmail.

Aanmelden voor de nieuwsbrief