Festivals
zaterdag 14 september 2024

HE:LEEN Festival

HE:LEEN festival
foto: Kaka Lee

Praktische informatie

Rotsoord
Rotsoord
Utrecht Bekijk locatie
Regulier
€ 20,70
Datum za 14 sep
Tijd 12:00 - 00:00

Voeg toe aan je kalender:

Zaterdag 14 september is het tijd voor de zesde editie van HE:LEEN Festival. Het festival vindt plaats op de pleinen, straten en de bijzondere locaties van Rotsoord en programmeert van muziek, beeldende kunst, theater tot een uitgebreid kinderprogramma. Net als voorgaande jaren is het middagprogramma gratis toegankelijk en leuk voor jong en oud. In de avond barst HE:LEEN+ los: het betaalde gedeelte van het festival, met een line-up van veelbelovende artiesten. De eerste namen zijn inmiddels bekend: Igor, Collignon, Teddy’s Hit en Hiqpy.

Gratis dagprogramma

Overdag, van 13:00 tot 19:30 is HE:LEEN gratis toegankelijken leuk voor iedereen: van jong tot oud. Tijdens dit gratis programma ligt de focus op lokaal talent, in de breedste zin van het woord: van muziek tot beeldende kunst en een uitgebreid kinderprogramma. Wát je precies gaat zien, horen, ruiken en voelen? Dat wordt later bekendgemaakt.

HE:LEEN+

Vanaf 19:30 gaat HE:LEEN+ van start, het extra gedeelte van het festival met een aantal serieuze aanstormende muziekacts. Met dit keer op het affiche: Utrechts eigen Igor en zijn poëtische raporkest, de Amsterdamse punkfunk-formatie Teddy’s Hit, de exotische elektronica van Collignon en Popronde-revelatie Hiqpy. De rest van de line-up wordt later bekendgemaakt.

Tickets zijn nu te koop via heleenfestival.nl

Elke week weten wat er speelt?

Meld je aan voor de Uitmail, Kidsmail of Festivalmail.

Aanmelden voor de nieuwsbrief