Festivals
zaterdag 15 juni 2024

SNAAR Festival

Snaar Festival TivoliVredenburg Utrecht

Praktische informatie

TivoliVredenburg
Vredenburgkade 11
3511 WC Utrecht Bekijk locatie
Regulier
€ 26,00 - € 45,00

SNAAR Festival is terug met een gloednieuwe editie! Op 15 juni wordt TivoliVredenburg omgetoverd tot een plek waar je de verbinding tussen muziek en wetenschap kan ervaren. Laat je verrassen door een programma vol voorstellingen, interactieve proeven en muzikale optredens die de nieuwsgierigheid prikkelen.

Dit jaar staat DNA centraal en wist je dat de échte ontdekker van de structuur van DNA een vrouw was? Namelijk Rosalind Franklin, die ondanks haar baanbrekende ontdekking altijd relatief onbekend is gebleven. Dit gaan we rechtzetten in een mini-opera waarin haar tragische levensverhaal wordt verteld.

Wat is de invloed van muziek op je hartslag, en hoe verandert TikTok onze muziekbeleving? Of ontdek het tijdens de voorstelling over de impact van suiker én artificiële suikers op onze gezondheid, geïllustreerd met de Suikerfee van Tchaikovsky. Geniet op het bruisende festivalplein van lekkere cocktails uit Erlenmeyers!

Een passe-partout geeft toegang tot het middagprogramma (aanvang 14:00 uur) en het avondconcert (aanvang 20:00 uur). Van 11:00 tot 13:00 uur is er ook het Snaartjes Kinderfestival.

Elke week weten wat er speelt?

Meld je aan voor de Uitmail, Kidsmail of Festivalmail.

Aanmelden voor de nieuwsbrief