Musea & exposities
zaterdag 15 juni 2024

Perspectief

Perspectief

Praktische informatie

Burgemeester Ter Pelkwijklaan 174
3582 JW Utrecht
Regulier
gratis
Datum za 15 jun
Tijd 12:00 - 17:00

Voeg toe aan je kalender:

Car’s Kunst presenteert met veel enthousiasme ‘Perspectief’, de allereerste solotentoonstelling van Carmen Molendijk, in het hart van Utrecht. In deze expositie, te beleven bij De Expo in De Kweekvijver, neemt Carmen haar bezoekers mee op een persoonlijke reis door haar leven. Elk kunstwerk vertegenwoordigt een unieke herinnering of ervaring, subtiel gevangen in haar kenmerkende abstracte en kleurrijke stijl. Deze expositie komt tot stand in een samenwerking met De Kweekvijver, waar opkomend, creatief, Utrechts talent de ruimte krijgt om hun werk tentoon te stellen.

Over Car’s Kunst
Car’s Kunst, biedt unieke, persoonlijke en betaalbare kunstwerken. Gemotiveerd door het idee dat kunst niet alleen persoonlijk maar ook toegankelijk moet zijn, creëert Carmen kunstwerken waarin persoonlijke verhalen, beelden of herinneringen op een abstracte wijze worden vastgelegd. Car’s Kunst staat garant voor kleurrijke en persoonlijke kunstwerken op maat, gemaakt met veel passie en liefde.

Over de Kweekvijver
De Kweekvijver is een bruisende plek in Utrecht die ruimte biedt aan opkomend, creatief talent om hun werk te presenteren. Naast het organiseren van evenementen en feesten in ‘de Kwekerij’, biedt de Kweekvijver met ‘de Expo’ opkomende kunstenaars een platform om hun kunst aan het publiek te tonen. Serge Veenendaal, de eigenaar van de Kweekvijver, ziet het als zijn missie om een stimulerende omgeving te creëren waar talent en publiek elkaar kunnen vinden.

Elke week weten wat er speelt?

Meld je aan voor de Uitmail, Kidsmail of Festivalmail.

Aanmelden voor de nieuwsbrief